Businessmen at airport.

Uudet haasteet mielessä?

Olethan meihin yhteydessä, jos olet kiinnostunut olemaan osa verkostoamme ja sinulla on vahva halu kasvaa työurallasi ja antaa oma osaamisesi käyttöön yksityiselle sektorille.

Rekisteröi CV:si järjestelmäämme, jotta löydämme sinut paremmin eri positioihin. Kaikkea tietoa käsitellään luottamuksellisesti sekä GDPR:n mukaisesti. Mitään tietoa sinusta ei anneta ulkopuolisille tai asiakkaille ilman hyväksyntää sinulta ja vain toimeksiantoja käsittelevällä konsultilla on pääsy tietoihisi. Suuri osa toimeksiannoistamme yksityisellä puolella on hiljaisia toimeksiantoja. Tämän vuoksi ne eivät ole avoimena missään. Siksi on tärkeää saada tietää sinusta ja osaamisestasi. Voit hakea joko avoimia työpaikkoja tästä alta tai jättää omat yhteystietosi ja CV:si tästä toisesta kohdasta. Tai ota yhteyttä suoraan meihin.

Seniorikonsulteillamme on laajasti kokemusta rekrytoinnista, valinnasta ja suorahausta sekä Suomessa että pohjoismaissa. Meille tärkeintä on löytää paras mahdollinen henkilö johtamaan tärkeää tehtävää. Oikea henkilö oikealle paikalle on sekä työntekijän että työnantajan etu ja ehdoton edellytys menestykselle.