Omslagsbild

Hakijalle

Juuri sinä ja sinun osaamisesi kiinnostaa meitä. Emme ehkä tunne entuudestaan, joten kerro meille itsestäsi. Voit jättää ansioluettelosi meille alla olevan linkin kautta tai jos olet johtaja, voit liittyä Executive clubiimme.

Decennium3 tarjoaa uniikin mahdollisuuden rakentaa suhteita ja kehittää omaa uransa meidän konsulttiemme kautta. Järjestämme seminaareja, yksilöllistä uraneuvontaa sekä uracoachingia tarvittaessa myös palveluna. Voit myös arvioida oman johtamistyylisi ja persoonasi vahvuudet, potentiaalit ja kehitysalueet kauttamme. Tuemme sinua urallasi ja autamme sinua kehittymään. Voit myös antaa meille vinkkejä hyvistä hakijoista. Vaatimus Executive clubin- jäsenyyteen on, että toimit tänä päivänä esimiehenä ja/tai jossakin johdon positiossa työpaikallasi.

URASI

Sovi lounastapaaminen tai virtuaalitapaaminen tai soittele konsulttimme kanssa ja saa apua CV:si ja urakehityksesi suhteen. Linkki Executive Clubiin tässä alhaalla, liity siitä mukaan.

VERKOSTOT

Business People Icon

Tapaa muita päättäjiä ja vaikuttajia pienemmissä ryhmissä, kasvata omaa verkostoasi ja osallistu kiinnostaviin seminaareihin.

OMA KEHITTYMINEN & HAVANNOINTI

Chart Icon

Testaa oma johtajuustyylisi, vahvuudet sekä mahdolliset riskipiirteet sekä persoonallisuutesi eri osa-alueet laajoilla psykologisilla testeillämme ja saa yksilöllinen palautekeskustelu tuloksista.

EXECUTIVE CLUB

Clipboard Icon

Luottamuksellinen
Ilmainen
Eksklusiivinen palvelu valituille jäsenille
LIITY TÄSTÄ (liitä mukaan myös CV)