Bilder på ansikten.

Privacy policy (fi)

Yksityisyytesi on meille tärkeää

Ehtomme ja tietosuojakäytäntömme kuvaavat, kuinka käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi. Olemme rekrytointiyrityksenä, kuten muutkin, velvollisia noudattamaan Euroopan tietosuoja-asetusta (GDPR).

Mikäli jätät ansioluettelosi ja haet jotakin tehtävää sähköisen lomakkeemme kautta tai sivustomme muun toiminnon kautta, jättämäsi tiedot tallennetaan suostumuksellasi Decennium3:n ja Source Executiven yhteiseen rekrytointien- ja henkilöarviointien tietokantaan.

Henkilötietojasi käytetään rekrytointitoimeksiantojen hoitamisessa ja niiden tietojen tarkoituksena on rekrytointi- ja henkilöarviointiasiakkaiden ja meidän välisen toimeksiannon hoitaminen sekä analysointi. Jokaisen hakijan hakemusta säilytetään kahden vuoden ajan hakemuksen jättämisestä tai hänen omasta suorittamasta päiväyksestä. Kahden vuoden kuluttua tiedot poistuvat tai häneltä varmistetaan lupa jatkaa hakemuksen ja tietojen säilyttämistä.

 

Tietokantamme toimii Internetissä ja luovuttaessasi tietoja meille, voimme käyttää tietojasi työnhakijana eri toimeksiantoihin etsiessämme sinua hakijana tietokannastamme. Tietoja sinusta ei luovuteta koskaan ulkopuolisille eikä käytetä asiakkaan toimeksiantoihin ilman lupaasi.  Kaikki henkilötietosi säilytetään luottamuksellisina ja niitä pääsevät näkemään vain työntekijämme, joilla on työn puolesta oikeus nähdä niitä. Jokaisella on oma käyttäjätunnus ja salasanat meidän järjestelmäämme.  Kaikki tieto säilytetään samassa tietokannassa, joka on suojattu salasanoin ja palomuurein sekä huolellisesti suojattu tietokannan ja varmuuskopioiden osalta.

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää omaan asiakaspalautekyselyjen tai markkinatutkimusten tekemiseen. Asiakasrekisterin tietoja ylläpidetään, päivitetään ja vanhentuneet tiedot poistetaan kokonaan. Noudatamme tietosuojalain (523/1999) 10 §:n ja 24 §:n mukainen tietosuojaselostetta.

Full privacy policy
Bild