Omslagsbild

Johtava
konsultointitalo

JOHTAVA KONSULTOINTITALO

Decennium 3 on ylemmän johdon, päälliköiden sekä asiantuntijoiden rekrytointitalo. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin, korkeatasoiseen palveluun ja ehdottomaan luottamuksellisuuteen. Decennium 3 on brändimme yksityiselle sektorille sekä kansainvälisiin rekrytointeihin ja Source on brändimme julkishallintoon. Olemme osa NGS Groupia ja toimimme pohjoismaissa. Olemme toimineet Ruotsissa yli 20 vuotta ja Suomessakin jo yli 10 vuotta. Olemme aina halunneet olla askeleen edellä rekrytointimaailmassa. Keskitymme jatkuvaan toimintamme parantamiseen kehittäen prosessiamme, menetelmiämme ja seuraamme tiukasti markkinoita, jonka ansiosta tarjoamme innovatiivisia laadukkaita palveluja asiakkaillemme. Teemme Ruotsissa ja Suomessa vuosittain yli 200 toimeksiantoa.

Ota yhteyttä Avoimet paikat

YLEMMÄN JOHDON

PÄÄLLIKÖIDEN JA ASIANTUNTIJOIDEN SUORAHAKU

Jokainen asiakas ja toimeksianto on aina ainutlaatuinen. Palvelumme sovitetaan ja säädetään jokaisen uuden toimeksiannon alussa vastaamaan asiakkaiden toivetta. Olemme joustavia ja nopeita. Säätö voi olla esimerkiksi hakukanavien valinnassa ja arviointimenetelmissä, brändikysymyksissä tai väliaikaisissa vuokratyövoimaratkaisuissa haun aikana. Määritämme aina Decennium3:ssa erityisen projektitiimin vastaamaan jokaisesta toimeksiannosta ja täyttämään asiakkaan vaativatkin erityistarpeet.

Suorahaku sopii kun osaajia on houkuteltava siirtymään omasta työpaikasta toimeksiantajan palvelukseen tai kun osaajia on vain muutama. Suorahaku sopii kun rekrytointi on pidettävä salassa tai yrityksen tunnettuus ei ole vielä riittävän suuri. Suorahaku sopii myös kun halutaan yritykselle juuri tietynlainen sopiva hakija. Me ammattilaisina löydämme sellaisen.

Onnistunut tehtävänmääritys alussa on tärkein toimeksiannon kannalta, eli se määrittää sen, millaista henkilöä lähdetään hakemaan. Ammattitaitoinen henkilöstömme hallitsee Search-vaiheen ja löydämme omia menetelmiämme käyttäen kriteerit täyttäviä ehdokkaita.

Varmistamme löytämiemme osaajien motivaation, kokemus- ja osaamistason. Teemme aina tarkat referenssiselvitykset, henkilöarvioinnit sekä strukturoidun mallimme mukaisesti etenevät alku- ja syvähaastattelut. Raporttimme ovat kattavat ja asiakas pysyy koko prosessin ajan informoituna missä mennään. Huolehdimme hakijoista prosessin alusta loppuun saakka.

HENKILÖARVIOINNIT

Konserniimme kuuluu useita psykologeja sekä käyttäytymistieteilijöitä. Jokaisella testaajalla on sertifikaatit ja pitkä kokemus testien tekemisessä. Testien osuus hakuprosessissa on aina merkittävä. Sen avulla voidaan kartoittaa tarkemmin hakijan sopivuus, vahvuudet, potentiaalit ja mahdolliset riskit.

Testit auttavat antamaan laajaa ja tarpellista lisätietoa haastattelujen sekä referenssien tueksi. Meille on tärkeää, että asiakas saa mahdollisimman realistisen sekä kattavan kuvan hakijasta. Meillä on laaja kokemus C-tason arvioinneista, sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla. Suomessa käytämme laajalti sekä Hoganin että SHL:n testejä.

BUSINESS COACHING & OUTPLACEMENT COACHING

Business Coaching auttaa johtajaa, päällikköä tai asiantuntijaa löytämään itsestään uutta voimaa ja energiaa, motivaatiota sekä muokkaa omia asenteita toimia toisin.

Outplacement Coachingissa autamme valmennettavaa konkreettisesti urasuunnitelman avulla työpaikan vaihdossa ja uuden uran löytämisessä. Kunnioitamme jokaista valmennettavaa ja autamme heitä parhaamme mukaan, jotta heidän tavoitteet täyttyvät omien toiveiden suhteen sekä autamme kohdistamaan osaamisen oikeaan suuntaan.

Decennium3:lla on kaksi eri sertifioitua valmentajaa, joilla on molemmilla pitkä kokemus valmentamisesta eri pakettien muodossa. Coaching-pakettimme ovat hyvin kattavia sisältäen myös hakijan laajat psykologiset testit sekä suunnitelman, tavoitteet, valmennusmateriaalit ja valmennusistuntojen lisäksi tuen koko valmennusajan. Coaching-paketit räätälöidään tarpeiden mukaisesti tietyt perusasiat sisältäen. Tarjoamme asiakkaille niin kolmea eri valmennusohjelmaa. Kysy lisää ja pyydä tarjous, niin kerromme sisällöstä ja tuloksista lisää!

Bild

INTERIM-PALVELU/ VUOKRATYÖVOIMA

Orgnisaatiossa tulee tilanteita, jolloin tarvitaan apuvoimia ulkopuolelta. Aina ei omat resurssit tai aika ei riitä tai puuttuu tarvittavaa osaamista. Joskus voi olla myös järkevämpää vuokrata tietyksi ajaksi ammattilainen, kuin palkata kokonaan.  Decennium3 tarjoaa vuokralle johtajia ja päälliköitä sekä asiantuntijoita.

Interim-tarve voi olla esim. seuraavissa tilanteissa:

  • Lanseerausprojektit tai muutosprojektien läpiviemiset
  • Äitiys- tai vanhempainlomasijaisuudet
  • Myyntiasiantuntijat kentälle eri puolelle Suomea (esim. pharma & life science)
  • Pidemmät sairaslomasijaisuudet
  • Vuorotteluvapaan sijaisuus
  • Saneeraus tai yrityksen toimintojen alasajo
  • Isompien muutoshankkeiden tai strategisten muutosten läpivienti
  • Digi- ja taloushankkeet

Saat kauttamme ammattilaisen ja huippuosaajan määräaikaiseen tehtävään, juuri sinun organisaatiolle sopivaksi räätälöitynä.

Vuokraprojekteissa on monia hyötyjä. Kerromme niistä mielellämme lisää ja annamme tarjouksen eri projekteista.

Sinulle vuokrajohtaja/päällikkö/asiantuntija

Mikäli olet kiinnostunut hakemaan meille eri vuokraprojekteihin, lähetä CV:si meille ja ilmoita kiinnostuksesi nimenomaan eri vuokraprojekteihin, niin jutellaan lisää.  Olemme sinuun yhteydessä heti, kun sopiva toimeksianto tulee avoimeksi. Jätä CV:si.